Η “Έργω” προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στον τομέα ακίνητης περιούσιας, έχοντας δύο βασικούς άξονες:

  • Υπόδειξη των ακινήτων που καλύπτουν τις εκάστοτε στεγαστικές και επαγγελματικές ανάγκες.
  • Διαμεσολάβηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης μέχρι την στιγμή της απόκτησης του ακινήτου αλλά και μετά.

Το ακίνητο στην οδό Μακεδονίας στην Καλαμάτα διαμορφώνεται ολοκληρωτικά από την “Έργω” με σκοπό την αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση του.

Το διαμέρισμα διαμορφώθηκε από την Έργω και πωλήθηκε.

Ε12 – Διαμέρισμα στην Καλαμάτα

Χαρακτηριστικά διαμερίσματος:

  • Τετραγωνικά: 58.59 m2
  • Υπνοδωμάτια: 1
  • Έτος Ανακαίνισης: 2020

Το διαμέρισμα έ12 βρίσκεται στην Καλαμάτα επί της οδού Μακεδονίας στον αριθμό 12.

Έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, προσφέροντας υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα.

Έχει αναβαθμιστεί ενεργειακά, έχοντας μονώσει όλα τα δομικά στοιχεία σε τοιχοποιία και πλάκα. Όλα τα εξωτερικά κουφώματα αντικαθίστανται με ενεργειακά. Ηλιακός θερμοσίφωνας προσφέρει ζεστό νερό όλο το χρόνο. Τέλος, η ψύξη και η θέρμανση του διαμερίσματος εξασφαλίζεται μέσω αντλίας θερμότητας όπου είναι ο οικονομικότερος τρόπος για τη θερμική άνεση μιας οικίας.

Με όλα τα παραπάνω πετυχαίνουμε στον μέγιστο βαθμό την ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και την ταυτόχρονη εξοικονόμηση χρημάτων.

Για μέγιστη ασφάλεια, η κεντρική θύρα του διαμερίσματος αντικαθίσταται με πόρτα ασφαλείας με ηλεκτρονική κλειδαριά όπου αυξάνει στον μέγιστο βαθμό την αντιδιαρρηκτική προστασία.

Σύστημα έξυπνου σπιτιού για το πλήρη έλεγχο (φωτισμού, θέρμανσης και ασφάλειας) από το κινητό για όλες τις λειτουργίες, είτε βρισκόμαστε μέσα στο χώρο είτε είμαστε απομακρυσμένοι.

Στο μπάνιο θα υπάρχει στήλη ντουζιέρας υδρομασάζ για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Η κουζίνα του διαμερίσματος θα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο – φούρνος – εστία)

Ο φωτισμός του έ12 εχει γίνει σύμφωνα με μελέτη για τον επαρκή φωτισμό του διαμερίσματος και δεν θα χρειαστεί καμία προσθήκη.

Τέλος, μαζί με το διαμέρισμα δίνεται και μία θέση στάθμευσης για ένα αυτοκίνητο.

Το διαμέρισμα έ12 είναι ένα smart home με στοιχεία παθητικού κτηρίου και αποτελεί τη καλύτερη επένδηση για το μέλλον στη πόλη της Καλαμάτας.

Δείτε την αρχική κατάσταση του ακινήτου

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ >